В долината:
Имам хоби да архивирам спомени за Казанлък, най-вече по документи и снимки. Опитвам се да разбера какво се е променило, какво е останало, кои хора са оставили част от себе си в града ни, за да се помни. Знам, че на пръв поглед това може би е излишно, знам, че никой не се интересува и все пак...

продължава>

"Да вършиш добро те кара да осъзнаеш, че си човек - интервю за деветата поредна благотворителна акция на  nariba.com"
Избрахме да ви разкажем за един от хората, които за пореден път застават зад една благородна кауза - да помогнеш на нуждаещите  се. За девети пореден път, много от участниците във форума nariba.com /както и техни приятели и напълно непознати хора/ се събират,  за да дадат храна, топлина и надежда на хората от дома на отец Иван от Нови Хан.

продължава>

"Иска ми се младежите в България и в Казанлък да имат повече самочувствие." Днес по повод десетия рожден ден на "Младежки център за развитие - Взаимопомощ" ще се срещнем с неговия председател Мария Славова. С нея ще разговаряме за работата на младежкия център, за младите хора на Казанлък и затова как се пали искрата на доброволчеството.

продължава>

Утре - 7 ноември от 17:00 часа в камерната зала на ДК "Арсенал" Георги Захариев ще представи новата си книга "Преживяното - от остър ъгъл". Ден преди премиерата на книгата ще повдигнем завесата на книжното тяло на "Преживяното - от остър ъгъл". За книгата и нейния автор ви предлагаме да прочетете мнението на покойния вече наш приятел, писател и журналист Веселин Стоянов. Мнението на Веско намира място и в книжното тяло на "Преживяното - от остър ъгъл" като епилог.
ТИ КАК ЩЕ ОТГОВОРИШ...
Противно на общото мнение, че мемоарите са края на един живот, аз ще кажа, че те са неговото ново начало. Всеки път, когато посегнем към страниците на нечии мемоари, всъщност ние навлизаме в страниците на един живот и по този начин го възкресяваме, извървяваме отново с неговите радости и горчилки, с цялата напрегната епоха, в която се е случило да живее този човек.

продължава>

“Бизнесът и икономиката страдат от липсата на бързи и адекватни решения в правовата област” Нено Влайков е единственият казанлъшки представител в 43-то Народно събрание на Република България, което встъпи във власт този понеделник. Той е избран от листите на ГЕРБ в 17 Старозагорски МИР.
Влайков е на 65 години, женен, с 3 внучки и 2 дъщери. 

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ