В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Естествено подобаващо място сме отделили и на спортните успехи на спортисти от Казанлък. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:
„Икономическа полиция” – Казанлък разкри схема за изработване на фалшиви шофьорски книжки;
Татяна Димитрова „Нека работим за едно добро образование” – интервю с началника на Регионално управление на образованието в област Стара Загора;
Роди се второ бебе ин витро с помощта на Община Казанлък;
Задържаха афганистанци в Гурково;
Посвещават краеведски четения на 80-годишнината от смъртта на Иван Енчев – Видю;
Търсят се спонсори за издигане на паметна плоча на името на Стефан Почеков;
За театъра, любовта, културата и още нещо – лице в лице с актьорите Христо Шопов и Лилия Маравиля, както и с „Догодина по същото време”;
Кастрират безплатно кучета и котки в Казанлък;
Казанлък ще отбележи 90-годишнината от рождението на кмета на ХХ век Станчо Коев;
Концерт с любов за приятели поднесе ансамбъл „Арсенал” на казанлъчани – отзвук от отминалия концерт на фолклорен танцов ансамбъл „Арсенал”.
Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и своята услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ