Актуални новини от Казанлък и Региона може да прочетете още в новинарския сайт www.kazanlak.co, който е съвместен проект на вестник "Долина" и "Давид Холдинг" АД.
В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:

- Двама мъже загинаха в казанлъшката оръжейница;

- 200 дръвчета за засаждане бяха подарени на казанлъшки учебни заведения;

- Издават сертификат „Коректна фирма” на некоректни търговци. Повече за измамата – на страница 11-та;

- В очакване сме на 24-часов катерачен маратон. Събитието е едно от всички, организирани от Алпийски туристически клуб – Казанлък по повод неговата 55-та годишнина;

- Шампионски титли завоюваха ММА борците на Казанлък;

- За поетесата Сунна Моллова говори Румен Денев в неговата редовна колонка на 3-та страница „Дневник на поета”;

- В другата ни редовна рубрика – „Гласът на Габарево”, ще ви срещнем отблизо с Лефтер Войвода и неговият потомък – шипченски опълченец;

- Малко познат Великден ви очаква на нашата 10-та страница, където ще научите за историята на ювелирните яйца на Фаберже, за непопулярни великденски ритуали изпълнявани по света и за още много любопитни неща.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60 стотинки.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация за новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ