Актуални новини от Казанлък и Региона може да прочетете още в новинарския сайт www.kazanlak.co, който е съвместен проект на вестник "Долина" и "Давид Холдинг" АД.

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви направи част от кипежа на живота в Казанлък и региона. Ще разберете какво се случи през изминалата седмица в Долината на розите и тракийските царе, ще се докоснете до теми, гледни точки и събития, представени по един различен начин. Открийте забавното, ироничното и красивото в новия брой на вестника. Ето и част от заглавията в утрешния вестник „Долина”:
SMS – паркиране и в Казанлък;

Младежи подеха инициатива по засаждане на дръвчета;

Мобилна услуга рекламира историята на Долината на розите;

Живее ли днес Чудомир в нас? – отговор на този въпрос ще се опита да даде нашият колега Станислав Пращаков на трета страница;

Пак на 3-та страница, ви очаква обещаното интервю с писателя Людмил Станев, който бе в Казанлък, за да запознае казанлъшката си публика със своя сборник с разкази „Рязко”;

За Чудомир и творчеството му между двете световни войни, говориха по време на научна конференция редица учени. Това се случи в последния ден от „Чудомирови празници”2016. Подробности – в 14-ти брой на в. „Долина”

Димитър Кабаков е новият директор на казанлъшкия общински театър;

С три новоиздадени книги бяха изненадани казанлъчани. Това се случи по време на празниците посветени на Чудомир;

Деветата ни страница е посветена на Теню Пиндарев и 95 години от неговото рождение. Страницата подготви Йорданка Трополова.

Пиян нападна с брадва казанлъшки полицаи;

Продължават и в този брой нашите рубрики „Дневник на поета” и „Гласът на Габарево”.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага услугата – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ