Актуални новини от Казанлък и Региона може да прочетете още в новинарския сайт www.kazanlak.co, който е съвместен проект на вестник "Долина" и "Давид Холдинг" АД.

В очакване сме на утрешния брой на вестник „Долина“. Ето какво ви е приготвил екипът на вестника и кои са темите и заглавията, които е подбрал за своите читатели от общините Павел баня, Мъглиж и Казанлък.

Отново  избрахме за вас най-интересното от изминалата седмица в културния и обществения живот на Казанлък и региона. Държейки в ръце първият ни брой за тази година, през погледа ви ще минат разнообразни теми, гледни точки и мнения. Заглавията, които сме подбрали за вас ще ви донесат информация за това:

Подробности около награда „Чудомир”2016, нейният тазгодишен носител и неговото награждаване;

С минута мълчание в памет на Чудомир започнаха тазгодишните „Чудомирови празници”;

Казанлък бе домакин на изложение на лютиерското идкуство;

Ученици пресъздават творби на пейзажиста Чудомир;

Казанлък се превърна в център за млади театрали;

Подробности около срещата на казанлъчани с авторките Ивинела Самуилова и Капка Тодорова. Как те представиха своето творчество и как бяха възприети в Града на розите – подробности в утрешния брой на вестник „Долина”;

Трима се борят за директорския пост в общинския театър;

По случай 1-ви април – денят на лъжата, шегата и хумора, вестник „Долина” отново става дом на смеха със своята хумористична страница, която нашият приятел от вестник „Стършел” Станислав Марашки подготви за вас;

За експедиция „Ивайловград” разказва Христо Ангелов;

Продължават рубриките ни „Гласът на Габарево” и „Дневник на поета”;

Парк за свободно отглеждане на мечки ще има в Стара Загора;

Повече от 800 участници събра маскарадът „Старци в Турия”;

Тези и още много новини ви очакват в утрешния 08 брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60 ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага своята услуга електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ