В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете за:

Казанлъчанки продават бебетата си зад граница;

17 казанлъчани дариха безвъзмездно кръв;

Палят свещи в памет на жертвите на комунистическия режим;

Седемдесет и пет професионални паралелки ще има в училищата от Старозагорска област;

Животновъди не са съгласни с високите цени на пасища и мери;

Ученици от музикални паралелки в казанлъшкото училище „Екзарх Антим I” показаха уменията си по време на концерт вчера;

След благотворителен концерт бяха събрани средства за операция на ученик със зрителни увреждания;

„Всяко нещо се разпада от собственото си зло” – поетът Румен Денев в рубриката „Дневник на поета” ще говори за краят на т.нар Военна епоха;

Какво не знаем за кралете и кралиците - особите със "синя кръв" винаги са вълнували обикновените хора с богопомазания си статут и ексцентричното си държане. В нашата 10-та страница, ще дръпнем завесата, за да влезем в кралските покои, за да разберем тайните около световноизвестните владетели;

Също на 10-та страница ще ви разкажем интересни истории на жени от Древен Рим. На жените в Древен Рим не им е било позволено да имат пряко участие в политиката. Въпреки това, те често са взимали индиректно участие в нея.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60 стотинки.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация за новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ