В утрешния брой на вестник “Долина” може да прочетете разширени материали по важни въпроси, които касаят Казанлък и региона. Научете за актуални новини, забавни случки, любопитни истории и драматични развръзки, случили се през изминалата седмица на територията на Розовата долина. В най-новия брой на вестника, който излиза утре, може да прочетете за това:


Откриха образци на бюлетини за предстоящите мести избори в павелбанско село;

Чешкият посланик посети Казанлък със съпругата си;

Казанлъшкото село Бузовград отпразнува своя празник;

Две нови детски площадки бяха открити в Казанлък;

Седем години навърши Дневния център за деца с увреждания в Казанлък;

Казанлъчани ще могат пряко да участват в управлението на Община Казанлък;

Община Казанлък ще финансира книги на казанлъшки автори;

150 картини показват възпитаниците на школа по изобразително изкуство „Арт линия”;

20 години пред сцената побира фотоизложба на фотографа – художник Светослав Драгиев, която ще бъде открита в четвъртък;

Броени дни остават до местни избори 2015. Дни, в които някои хора се замислят и си задават въпросите: "За кого?"; "Защо?"; "А трябва ли?". Дни в които много хора търсят себе си на прага на това важно решение, дни, в които много хора заявяват апатично: "От мен нищо не зависи".
Четвъртата страница от новия ни брой е посветена на местни избори 2015. Не, няма да ви хвалим този или онзи кандидат за местна власт, няма да ви убеждаваме и да ви казваме, че купуването и продаването на гласове са престъпления. Вие и сами го знаете. Целта ни е да ви припомним. И да сравним преди и сега, да погледнем има ли разлика, или наистина всичко е един кръговрат. Целта ни е да ви срещнем с едно познато лице, но в светлина, за която малцина навярно си спомнят. Чудомир.;
Как премина представянето на стихосбирката „Една ампула мрак” на поетесата Виолета Христова в Казанлък. Събитието бе част от поредицата „Очи в очи с поезията”;

Десетата ни страница е посветена на една противоречива личност – лорд Байрон. Той е твърде малко известен в страната ни, нещо, което провокира желанието на екипът на вестник "Долина" да поправи поне от части това. Дори и да не посегнете към неговото творчество, историята на Байрон си струва да бъде прочетена.

Село Голямо Дряново сътвори Втори Национален фестивал на ореха. Подробности около празника на 11-та страница;

Вулкан от смях и добро настроение донесе постановката на казанлъшкия общински театър „Любомир Кабакчиев”;

По следите на историята ще ви поведе журналистката Йорданка Трополова. Тя припомня за павелбанеца Димитър Петков, от чието рождение се навършват 115 години.

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 

 

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ