В долината:
В понеделник Областният управител инж. Георги Ранов и неговата заместничка Мариана Кръстева инспектираха пътя за мъглижкото село Сливито. Те посетиха рухналия от обилните валежи мост. Във връзка с това, поради появилата се опасност от пропадане в реката на рухналия мост, със заповед на кмета на Мъглиж Господин Господинов мостът беше затворен.

продължава>

Казанлъшките полицаи разкриха организирана група от телефонни измамници вилнели в казанлъшко
През изминалата седмица казанлъшките полицаи успяха да разкрият организирана група от телефонни измамници, извършвали на територията на община Казанлък серия от телефонни измами.

продължава>

В края на 2014 г. Екобулпак стартира системи за разделно събиране и оползотворяване на отпадъци от опаковки в община Павел Баня и Мъглиж, съобщиха от национална организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки Екобулпак в петък.

продължава>

И тази година мъглижанци ще се състезават за най-пивко вино. Надпреварата е по повод традиционното отбелязване на Трифон Зарезан в Мъглиж. Организатор на колоритния празник  е Община Мъглиж.

продължава>

На 24 януари се навърши една година от кончината на дългогодишната Игумения на девическия манастир "Св. Николай" край град Мъглиж Нейно Всепреподобие Монахиня Рахила. Монахинята e родена като Радка Михайловска в Града на липите на 25 септември 1940 г. През 1956 г., когато е едва 16-годишна, тя постъпва в историческата Мъглижка обител и след няколко години е подстригана в монашество по времето на Старозагорския митрополит Климент.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ