В долината:
Следващата седмица, на 12 декември, Община Павел баня ще събере граждани за обществено обсъждане на проектобюджета за 2015 г. на Общината, информира Йорданка Енева - зам. кмета на Община Павел баня. Обществената дискусия ще се проведе от 16:00 часа в зала "Младост" на НЧ "Напред - 1903".

продължава>

Деца от средните училища в Павел баня заявиха гласно своите права по повод 25 - годишнината от приемането на Конвенцията за правата на детето на ООН миналия четвъртък. Събитието премина под надслов "Моите права са моите отговорности".

продължава>

Кръгла маса под надслов "Професионалното образование, балнеолечението и туризмът в Община Павел баня: опит, проблеми, перспективи" ще се проведе в курортния град Павел баня на 3 декември.

продължава>

Преподаватели и ученици от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство Павел баня организираха "Здравословно междучасие" миналата седмица, съобщи директорът на професионалното училище Даниела Андонова.

продължава>

За пета поредна година и в СОУ "Христо Ботев" град Павел баня се проведе седмицата на здравословното хранене. В павелбанското училище седмицата премина под мото "Да бъдем здрави и да се храним здравословно", съобщиха от ръководството на СОУ "Христо Ботев" в курортния град.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ