В долината:
Вече 4-та поредна година учениците от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в курортния град Павел баня участват в Европейския проект "Да направим училището привлекателно за младите хора, Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти - УСПЕХ" и запълват свободното си време с приятни и полезни занятия по избрани от тях клубове и секции, информираха от ръководството на павелбанската гимназия.

продължава>

И тази година община Павел баня се представи достойно на кукерски фестивал в Симитли. Фестивалът премина под наслов "Симитлия - древната земя на кукерите"и събра над 4000 почитатели на древните танци.

продължава>

В края на миналата година с тържествен концерт бе отбелязан 50-годишния юбилей на Хора за школувано пеене Тодор Мазаров" в Павел баня. Препълнената залата на читалище "Напред" в курортния град едва побра желаещите да с едокоснат до празничния концерт на павелбанския хор. 

продължава>

И тази година на Рождество Христово Павел баня посрещна своите коледари на площада в курортния град. Домакини на проявата бяха община Павел баня, която бе подготвила почерпка за всички присъстващи на мегдана дошли да споделят духа на Коледа и да възродят българските традиции.

продължава>

снимка: Иво Ковачев

Кметът на Община Павел баня Станимир Радевски  награди Райков с парична награда от 200 лева

За втора поредна година 16-годишният  Иван Райков от Павел баня спаси богоявленския кръст в курортния град . Той заедно с още двама мъже се хвърли в ледените води на река "Тунджа", достигайки  пръв до осветения дървен кръст.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ