В долината:

В утрешния брой на в. “Долина” може да научите за новини, случки, и събития, които се отнасят за Казанлък и региона през изминалите 7 дни.

Отгръщайки страниците на броя, маркирал последната седмица от септември 2015-та година, ще научите какво се случи и какво предстои да се случи в бъдеще в Розовата долина. Ще станете част от кипежа на живота така както го запечата обективът на Искрата на седмицата - в.”Долина”. Ето и някои от новините, за които ще научите по-подробно:

продължава>

В утрешния брой на в. “Долина” може да прочетете разширени материали по важни въпроси, които касаят Казанлък и региона. Научете за актуални новини, забавни случки, любопитни истории и драматични развръзки, случили се през изминалата седмица на територията на Розовата долина. В най-новия брой на вестника, който излиза утре, може да прочетете повече за:

Как Казанлък отбеляза денят, в който България е получила независимост преди 107 години;

Японският посланик връчи благодарствена грамота на кмета Галина Стоянова;

За новите паркове в Казанлък и населените места;

Сдружение „Бъдеще за деццата” подари семейна събота на казанлъчани;

28 автомобила осъмнаха с нарязани гуми в Казанлък;

Телефонните измами в Казанлък продължават;

Военноокръжна прокуратура повдигна още 20 обвинения на ген. Димитър Шивиков;

Форум за безопасността на движението се състоя в Казанлък;

Столетницата в Казанлък оповести своите кандидати за кметове;

330 книги повече за библиотека „Искра” благодарение на благотворителна изложба;

„Детска млечна кухня – майка” бе официално открита;

10 години навърши храм „Св. Димитър” в казанлъшкото село Горно Изворово;

Журналистката Йорданка Трополова призовава по повод предстоящите местни избори: „Нека най-сетне загърбим разделното време, защото ни предстои истинска, велика битка за спасяването на България”;
Във връзка с отминалия празничен ден, в който България чества своята Независимост екипът на вестник „Долина” е отделил място на материала на Стефан Тотев „22 септември 1908г. – денят на двойната ни независимост”. Тотев обръща внимание на малко известни факти свързани с независимостта на страната ни;

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 0.60 лв.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете за:

продължава>

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:
За Норвежка програма, която осигури над три и половина милиона лева за Община Казанлък. Министърът на енергетиката Теменужка Петкова лично поздрави кмета на Община Казанлък Галина Стоянова като й връчи чек за над 650 хиляди лева. Парите ще послужат за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в 5 детски заведения в Града на розите;

продължава>

В очакване сме на утрешния брой на вестник „Долина“. Ето какво ви е приготвил екипа на вестника и кои са темите и заглавията, които е подбрал за своите читатели от общините Павел баня, Мъглиж и Казанлък. Отново сме подбрали за вас най-интересното от изминалата седмица на културния и обществения живот в Казанлък и региона. Държейки в ръце поредният ни брой, през погледа ви ще минат разнообразни теми, гледни точки и мнения. Заглавията, които сме подбрали за вас ще ви донесат информация за :

продължава>

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Естествено подобаващо място сме отделили и на спортните успехи на спортисти от Казанлък. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете за:
Стартът на тракийските празници, по време на които казанлъчани и гости на града ще станат свидетели и участници в богата палитра от събития.

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ