В долината:
В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:

Как Казанлък отбеляза денят на будителите и 60 години Казанлъшка сатира;

Психично болен младеж уби майка си в казанлъшкото село Копринка;

Писателката Силвия Томова гостува в Казанлък със своята книга „Печатарят”;

Откриха паметна плоча на Стефан Почеков – казанлъчанинът, взел участие в Априлското въстание;

„Светът на траките” ще оживее край Казанлък – ще бъде сбъднат проект за исторически парк;

Краеведи изнесоха доклади в Казанлък, свързани с местна история;

И в този брой поетът Румен Денев публикува в своята редовна рубрика „Дневник на поета”;

Казанлъчани почетоха паметта на Станчо Коев – как, ще разберете от нашата 12-та страница;

Казанлъшки художници събраха своето творчество в традиционния Есенен салон;

Бедните ще имат право на безплатен адвокат;

Студентите ще имат право на обезщетение, ако останат без работа;

На нашата девета страница ще ви покажем Конфедерацията на българските писатели в проза и стих;

В този брой сме отделили място и за любопитни теми, отнасящи се за любовта и секса при животните;

Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60 стотинки.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага услугата  – електронен абонамент. За повече информация за новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Естествено подобаващо място сме отделили и на спортните успехи на спортисти от Казанлък. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:
„Икономическа полиция” – Казанлък разкри схема за изработване на фалшиви шофьорски книжки;
Татяна Димитрова „Нека работим за едно добро образование” – интервю с началника на Регионално управление на образованието в област Стара Загора;
Роди се второ бебе ин витро с помощта на Община Казанлък;
Задържаха афганистанци в Гурково;
Посвещават краеведски четения на 80-годишнината от смъртта на Иван Енчев – Видю;
Търсят се спонсори за издигане на паметна плоча на името на Стефан Почеков;
За театъра, любовта, културата и още нещо – лице в лице с актьорите Христо Шопов и Лилия Маравиля, както и с „Догодина по същото време”;
Кастрират безплатно кучета и котки в Казанлък;
Казанлък ще отбележи 90-годишнината от рождението на кмета на ХХ век Станчо Коев;
Концерт с любов за приятели поднесе ансамбъл „Арсенал” на казанлъчани – отзвук от отминалия концерт на фолклорен танцов ансамбъл „Арсенал”.
Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и своята услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство.

продължава>

В очакване сме на утрешния брой на вестник „Долина“. Ето какво ви е приготвил екипа на вестника и кои са темите и заглавията, които е подбрал за своите читатели от общините Павел баня, Мъглиж и Казанлък. Отново избрахме за вас най-интересното от изминалата седмица в културния и обществения живот на Казанлък и региона. Държейки в ръце поредният ни брой, през погледа ви ще минат разнообразни теми, гледни точки и мнения. Ще се срещнете с хора от вчера и от днес. Заглавията, които сме подбрали за вас ще ви донесат информация за това:
Предвижда се закупуване на електробуси за градски транспорт в Казанлък;

Изложба изпълнена с детски фантазии радва посетителите на ОБ”Искра”;

Разкриват се нови 86 работни места н област Стара Загора;

продължава>

В утрешния брой на вестник “Долина”, нашият екип ще ви представи обобщен поглед над събития, изказани мнения, любопитни факти и новини, които са се случили в Казанлък и региона през последните седем дни. Ще научите за поредните успехи на талантливи казанлъшки деца творили в областта на култура, литература и изкуство. Естествено подобаващо място сме отделили и на спортните успехи на спортисти от Казанлък. Държейки в ръцете си поредният брой на казанлъшката искра на седмицата, вие ще разберете:
Ансамбъл „Арсенал” обра аплодисментите н Страната на изгряващото слънце;
Отварят обществена трапезария за най-бедните в Казанлък;
Навършват се 90 години от рождението на кмета на Община Казанлък Станчо Коев. Подробности около отбелязването на годишнината можете да прочетете на нашата трета страница;
На нашата развлекателна страница ще ви запознаем с български учени, за които навярно (не) сте чували, както и за много интересни факти, които ще ви накара да се гордеете с произхода си;
Хванаха на тясно търговци на хранителни продукти и лекарства;
За „Обектите на нашите желания” пише Румен Денев в редовната ни рубрика „Дневник на поета”;
Националният референдум ще се проведе заедно с президентските избори;
Тези и още много новини ви очакват в утрешния брой на в. “Долина”.
“Искрата на седмицата” ще бъде ваша, само срещу 60ст.
За ваше удобство, екипът на в. “Долина” ви предлага и най-новата си услуга – електронен абонамент. За повече информация относно новата услуга, се свържете с нас на тел. 0431/ 6 45 93 или 0893/ 592 136, електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

В утрешния брой на в. “Долина”, нашият екип ще ви направи част от кипежа на живота в Казанлък и региона. Ще разберете какво се случи през изминалата седмица в Долината на розите и тракийските царе, ще се докоснете до теми, гледни точки и събития, представени по един различен начин. Открийте забавното, ироничното и красивото в новия брой на вестника. Ето и част от заглавията в утрешния вестник „Долина”:

продължава>

В снимки

Времето в Казанлък

Курс на БНБ